Valmistamme

Mittatilaustöitä kynnyksestä kirjahyllyyn

Verstaallamme valmistetaan mittatilaustyönä sekä huonekaluja että rakennuspuusepäntuotteita. Huonekaluista suosituimpia ovat pöydät ja erilaiset TV-tasot. Tyypillisiä rakennuspuusepäntuotteita ovat portaat, ovet ja kynnykset. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Meiltä voi Vanhan Rauman asukas tilata uuden portin tai kotitimpuri käydä lyhennyttämässä väliovensa.


Korkealaatuisena käsityönä

Valmistamme tuotteet koneellisesti käsityönä. Pintakäsittelyn teemme itse. Vaihtoehtoina ovat maalaus, lakkaus, petsaus, vahaus, öljyäminen tai muunlainen käsittely. Halutessaan asiakas saa tuotteen myös ilman pintakäsittelyä, puuvalmiina. Tuotteemme ovat korkealaatuista puusepäntyötä. Monipuolinen konekantamme ja tilavat tuotantotilat mahdollistavat mittavatkin työt. Jokainen tuote valmistuu käsityönä ja viimeistellään yksilöllisesti.


Parhaista raaka-aineista

Hankimme materiaalimme luotettavilta toimittajilta. Raaka-aineessa laatu on tärkeintä. Puutavara on tullessaan puusepänkuivaa ja se säilytetään huolellisesti lämpimässä ja kuivassa tilassa. Asiakas voi valita mieluisan puulajin laajasta valikoimasta. Jalopuut ja muut raaka-aineet hankimme ja valitsemme aina kyseiseen tuotteeseen sopiviksi. Tiedämme, että vain parhaista raaka-aineista syntyy näyttävä työnjälki.


Vuosikymmenten kokemuksella

Yrityksen osaaminen perustuu vankkaan ammattitaitoon ja pitkään kokemukseen. Perheyrityksessä työskentelee puuseppiä kahdessa polvessa. Ajan hermolla pysytään seuraamalla sisustus- ja muotivirtauksia. Alan messuilta saamme uusia ideoita suunnitteluun ja toteutukseen.


Sovitussa toimitusajassa

Toimitusajassa pysyminen on kunnia-asiamme. Onnistumisesta kertovat pitkät, jopa vuosikymmenien asiakassuhteet. Yhteistyö alkaa asiakkaan ottaessa yhteyttä tai tullessa käymään toimistollamme. Yhdessä keskustellen haetaan parhaat ratkaisut tai käydään läpi piirustukset ja suunnitelmat. Liikkeelle voidaan lähteä myös ilman piirustuksia, yhdessä suunnitellen tai sisustuslehtien kuvia katsellen.