Rauman Jalopuusepät Oy

Yrityksemme historiaa alettiin kirjoittaa jo 1990-luvulla, kun puusepänverstaan rakentaminen Raumalle Sampaanalan teollisuusalueelle alkoi. Suunnittelemani ja rakentamani tuotantotilat valmistuivat vuonna 1998, yritys perustettiin tammikuussa 2000 ja laajennusosa vuonna 2006.

Valmistamme huonekaluja ja rakennuspuusepäntuotteita 320 neliön verstaallamme. Varta vasten puusepäntoimintaa varten rakennetut tilat ovat edustavat ja vastaavat nykyajan vaatimuksia. Laajennuksen myötä saimme erillisen ruiskumaalaustilan, lisätilaa kokoonpanolle ja varastotilaa. Asiakkaat otamme vastaan puhtaissa toimistotiloissa, joissa suunnitellaan ja valitaan yhdessä sopivat materiaalit. Monipuolinen konekanta ja ammattituotantoon tarkoitetut puuntyöstökoneet mahdollistavat mittavatkin tilaustyöt.

Korkealaatuista käsityötä teemme kahden miehen voimin. Vaikka huonekalut ja muut puusepäntuotteet valmistetaan nykyään pitkälti puuntyöstökoneilla, viimeistely tehdään usein käsityönä. Olen saanut huonekalupuusepän koulutuksen ja valmistunut artesaaniksi Tyrvään käsi- ja taideteollisessa oppilaitoksessa. Takana on myös vuosien opiskelu teknillisessä opistossa. Puualan työkokemusta on kertynyt kolmekymmentä vuotta. Kesä- ja viikonlopputöissä puusepäntaitoja harjoitellut poikani Jussi tuli ammattikoulun puusepänopintojen ja armeijan jälkeen vakituiseksi työkaverikseni.

Rauman Jalopuusepät Oy on usein yhteistyökumppanina kun tarvitaan räätälöityjä ratkaisuja.
Asiakkaitamme ovat niin remontoijat, uudisrakentajat kuin palveluyrityksetkin. Myös monet ravintolat ja museot luottavat osaamiseemme. Meillä on taito toteuttaa yksilöllisiä ratkaisuja niin kotiin kuin yritykseen. Laadukas työn jälki ja sovituissa toimitusajoissa pysyminen ovat tavaramerkkejämme.

Neljätoista vuotta vanha yrityksemme katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen. Laajennusmahdollisuudet olemme varmistaneet hankkimalla viereisen teollisuustontin. Hankinnalla saatiin tuhat neliötä lisää rakennusoikeutta ja mahdollisuus laajentaa toimintaamme.

Palveluksessasi,

Puuseppä Kari Nirhamo